hodnocení blogů - Rose/Kaley

30. července 2010 v 21:11 | Phoebe C.
první dojem - 10/10 - opravdu super první dojem :D
dess - 10/10 - opravdu je nádherný :D
články - 9/10 - máš dcla dobrý články a hodně obrázků, ae vždycky máš jeden obrázek a já myslím, že by bylo dcla dobrý přidat vždy nějaký ty akce :D
návštěvnost - 5/10 - škoda, že nemáš TopList :-( prtž podle komentů soutím ( stejně jko u Tyno10 ) že bys jí měla velikou :D
menu - 8/10 - jko u PhoebeQenQy - chtělo by to rozcestníky :-( a tky jsem šla na Alyssa/Phoebe a klikla na jednu photku a dcla mi příjde blbý, že k photce Alyss v JEJÍ rubrice dáš to, kdo se chce stát sesterským blogem :-( ae jinak je to dcla OK :D

celkem - 42/50

snad se na mě nezlobíš za nějakou tu kririku :-) opravdu máš supeeer blog :D

P.S.: líbí se vám mé hodnocení? Chcete si tky nechat ohodnotit blog? Tak klikni ZDE, zapiš se a už tu bude hodnocení jen pro tebe :D
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 We ♥ We ♥ | Web | 31. července 2010 v 9:26 | Reagovat

ahoj krásnej dess :-)

2 We ♥ We ♥ | Web | 31. července 2010 v 10:02 | Reagovat

:)

3 natys-miley natys-miley | Web | 31. července 2010 v 10:15 | Reagovat

nemáš mě ve sb !!!

4 natys-miley natys-miley | Web | 31. července 2010 v 10:22 | Reagovat

hezký dess

5 natys-miley natys-miley | Web | 31. července 2010 v 10:31 | Reagovat

kdy mě ohodnotís blog??

6 lu_cinQa ....  ♥SB♥ lu_cinQa .... ♥SB♥ | Web | 31. července 2010 v 11:23 | Reagovat

super ;-)

7 Charmed-ka.Pavla - SB Charmed-ka.Pavla - SB | Web | 31. července 2010 v 11:29 | Reagovat

Ahoj, přinášim 2 informace..
- Pár dnů u mě bude Nepřítomnost, články jsou ale přednastavené..více na

http://charmed--club.blog.cz/1007/nepritomnost-31-7-5-8
____________________________________
- u mě je Challenge..budu moc ráda když se zůčastníš

http://charmed--club.blog.cz/1007/challenge-0-3

8 KAju$QA>>KoNeČnĚ NěKdO noRmÁLnÍ<<XD KAju$QA>>KoNeČnĚ NěKdO noRmÁLnÍ<<XD | Web | 31. července 2010 v 13:19 | Reagovat

Ahojik
Obíhám
Dneska sem tu naposled,jedu totiž na týden do německa,mám sice přednastavený nějaký články ale asi jich nebude moc...
Tak pp

9 Fany - SB♥ Fany - SB♥ | Web | 31. července 2010 v 19:09 | Reagovat

Ahojky. U mě je 3. kolo VCS: http://fanuska.blog.cz/1007/3-kolo-vcs
Tak nezapomeň vyplnit včas. ;-)

10 Fany - SB♥ Fany - SB♥ | Web | 31. července 2010 v 23:31 | Reagovat

Gratuluju! ;-)

11 We ♥ We ♥ | Web | 1. srpna 2010 v 9:58 | Reagovat

ahooj
v rychlosti obíhám
protože jsem si založila
druhý blog
a taky je hodně práce tak
paa

12 Denisa → ♥SB♥ Denisa → ♥SB♥ | Web | 1. srpna 2010 v 9:59 | Reagovat
13 Ginny* YOUR LOVE AFFS Ginny* YOUR LOVE AFFS | Web | 1. srpna 2010 v 13:03 | Reagovat

Ahoj zlatko :) prvý krát v tomto mesiaci som tu so správou že blog znova funguje :)) prepáč že som tu dlhšie nebola :(( a taktiež ťa úprosím o hlas v Hot or Not, ďakujem :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

vyměněné ikony


fan cluby